Adurolight Titan led lijnverlichting

Titan led lijnverlichting

Het licht perfect te laten schijnen daar waar het nodig is om mensen efficiënt en veilig te kunnen laten werken als resultaat. Dat kan met Titan, het nieuwe licht! Titan led lijnverlichting is specifiek ontworpen om flexibel en eenvoudig aan te laten sluiten bij de moderne eisen, afmetingen en diversiteit van ruimten.

Titan lijnverlichting

Eenvoudige en snelle installatie

Snel meters maken kan doordat de Titan in aluminium is uitgevoerd en dus licht in gewicht en gemakkelijk te installeren. De WAGO connector zorgt bovendien voor een vlekkeloze verbinding en maakt installatie van de verschillende componenten zeer snel en eenvoudig.

Een krachtpatser in vier uitvoeringen

Alle frames zijn uitgevoerd in aluminium waardoor de temperatuur door goede koeling laag blijft en een langere levensduur gegarandeerd is. Low glare PMMA zorgt er voor dat er een mooie onafgebroken led lichtlijn ontstaat. De Titan is leverbaar in vier uitvoeringen, namelijk met een Narrow, Medium, Asymmetric en Wide lichtbundel. Voor elke situatie een goede oplossing.

Titan lichtbundels

Led-technologie reduceert het energieverbruik op duurzame wijze

Veel hallen werden 15 tot 20 jaar geleden voor het eerst in gebruik genomen en zijn aan renovatie toe. De technologieën zijn verouderd, de armaturen zijn niet efficiënt en geven te weinig licht. Binnen de logistiek heeft het licht een zeer groot aandeel in de bedrijfskosten. Minstens 20 procent komt op conto van de verlichting. Titan geeft het perfecte licht en geeft verlichting van uw bedrijfslasten door gebruik van led-technologie.

Waarom Titan lijnverlichting?

  • Alle componenten van de Titan kunnen wedijveren met de beste van de wereld. De synergie van het totaal geeft het allerbeste resultaat binnen de led lijnverlichting.
  • Het frame van volledig aluminium gecombineerd met een twee schroefs installatiesysteem maken de installatie van onze Titan de meest eenvoudige in z’n soort.
  • Veilige installatie door gebruik van slimme montageschoenen en door de toepassing van een WAGO connector.
  • De long Life driver in combinatie met twee trafo’s geven een rustig en evenwichtig beeld zonder flikkering en vervuiling.
  • Titan is volledig toegankelijk tot het open systeem Dali. De mogelijkheden waarmee de Titan aangestuurd kan worden, kunnen op uw wensen ingeregeld worden.

Met een sterkte focus op innovatie, toewijding en perfectie ontwikkelen en produceren wij de beste lichtoplossingen. Meer informatie over onze Titan led lijnverlichting? Ontvang de brochure digitaal door hieronder uw mailadres in te vullen, neem contact met ons op via één van onderstaande mogelijkheden of bezoek een verkooppunt.

Vraag onze specialisten

Heeft u vragen over artikelen of diensten of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Adurolight altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Telefoon

Bel 0523 68 75 55 voor ondersteuning. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

E-mail

Stuur een bericht naar info@adurolight.eu. We nemen snel contact met u op

Adurolight maakt gebruik vancookies