Magazijn - Oegema

Efficiënt en veilig werken - Oegema

Oegema Transport is meer dan alleen een transporteur. “Wij zijn met de nieuwste ontwikkelingen meegegaan en beschikken onder meer over een eigen IT-afdeling, waar hard- en software medewerkers er alles aan doen om antwoord te bieden op de vragen van onze opdrachtgevers. Zij zorgen er onder meer voor dat het gehele transportproces 24 uur per dag inzichtelijk is.”

De uitdaging
Het magazijn van Oegema moest voorzien worden van goede verlichting. Omdat Oegema de volledige voorraadbeheer voor haar partners verzorgt, is het van belang dat het complete pand goed verlicht wordt. De perfecte verlichting op de juiste plek in het magazijn is volgens Oegema uiterst belangrijk. “We vinden het belangrijk dat onze medewerkers efficiënt, maar vooral veilig kunnen werken. Dit vraagt om de juiste verlichting voor het complete pand.”

Totaaloplossing
Tijdens de bouw van het pand in Dedemsvaart is er een lichtplan op maat gemaakt door Adurolight. Op basis hiervan werd er geconcludeerd dat Titan led lijnverlichting het best passend is bij de situatie. De installatie van Titan lijnverlichting verloopt snel en gemakkelijk doordat de armatuur in aluminium is uitgevoerd. Het armatuur is licht in gewicht, daarnaast zorgt door de WAGO connector voor een vlekkeloze verbinding en maakt installatie van verschillende componenten snel en eenvoudig mogelijk.

Resultaat
De Titan lijnverlichting zorgt voor perfecte verlichting voor het complete magazijn waar men veel meters moet overbruggen.

Adurolight maakt gebruik vancookies