Fabriekshallen - Metaalwerken Apeldoorn

Fabriekshallen - Metaalwerken Apeldoorn

Persoonlijk contact en aandacht, dat is de reden dat Metaalwerken Apeldoorn (MWA) voor led verlichting van Adurolight heeft gekozen. De twee bestaande fabriekshallen en één nieuw gebouwde hal van MWA zijn voorzien van Titan led lijnverlichting en noodverlichting van Adurolight.

MWA Apeldoorn

Lichtplan
Voorafgaand vond er een uitvoerig gesprek plaats waarin de voordelen en kwaliteit van de producten werden besproken. Daarna is er een lichtplan op maat gemaakt en een besparingsrapport. Mede door de strakke lijnen van de Titan led lijnverlichting heeft MWA voor Adurolight gekozen.

Levering
De Titan led lijnverlichting 65 Watt Dali 4000 K en 18 meter noodverlichting is geleverd en gemonteerd. “Wij zijn zeer tevreden over de service, producten, montage en begeleiding in dit mooie project!”

MWA Apeldoorn

Resultaat
MWA geeft aan zeer tevreden te zijn met het resultaat. ‘Het resultaat is mooie egale lichtlijnen die een heldere kijk op het werk geven. Met de Titan led lijnverlichting besparen we ook op onze energiekosten en dragen we hiermee bij aan duurzaam ondernemen.’

Interesse in Titan led lijnverlichting of noodverlichting van Adurolight? Vraag een vrijblijvend lichtplan op maat aan!

Adurolight maakt gebruik vancookies