Service & ondersteuning

Service & ondersteuning

Eén van de zekerheden van Adurolight is de hoge servicegraad. Adurolight biedt alle hulp en expertise. Persoonlijk of via de helpdesk, via telefoon of via internet. We staan altijd paraat om direct te helpen.

U heeft extra ondersteuning nodig bij het ontwikkelen van uw lichtplan of u weet misschien niet waar te beginnen? Onze lichtadviseurs staan voor u klaar.

Research & Development
Dagelijks zijn onze engineers bezig met productontwikkeling, kwaliteitszorg en het optimaliseren van onze duurzame producten. Nieuwe inzichten bieden perspectief voor de toekomst. Voortdurend worden testsituaties gecreëerd en nieuwe onderzoeken gedaan. Het assortiment vernieuwt zich dan ook continu. Producten die uw leef- en werkomgeving blijvend verbeteren en uw energiekosten behoorlijk verlagen. Daar blijven we u mee verrassen.

Certificatie & Kwaliteitslabels
Wij laten al onze producten uitvoerig testen. Dat doen we natuurlijk intern, maar we laten onze kwaliteit ook toetsen door gerenommeerde instanties. Onze producten voldoen aan de eisen van de bekende keurmerken zoals CE en vrijwel alle lampen hebben een TüV-certificering. Grote partijen worden voor verzending door Adurolight Europe op locatie nog eens steekproefsgewijs gecontroleerd. We gaan voor het beste en daar doen we alles aan. Garantie, service en betrouwbaarheid op het hoogste niveau.

Waar wordt onze verlichting toegepast?

Bekijk toepassingen
Adurolight maakt gebruik vancookies