Over Adurolight

Over Adurolight

Adurolight ontwikkelt en produceert de beste lichtoplossingen met een mooier, efficiƫnter en duurzamer resultaat. Onze kennis, toewijding en innovatiedrift maken het mogelijk om de beste LED verlichting te maken met toepassingsmogelijkheden binnen elke leef- en werkomgeving.

Het management van Adurolight, met roots in zowel Europa als China, stelt de klant centraal in alles wat ze doet. Marktgericht werken, optimale service verlening en uitsluitend het beste product willen bieden, zit in het DNA van ons bedrijf. Dat maakt Adurolight tot een premium brand.

Verkoop- en serviceorganisatie

De verkooporganisatie van Adurolight voor West-Europa is gevestigd in Nederland. Met een state of the art distributiecentrum worden klanten en dealers snel en efficiƫnt bediend met een uitgebreid LED programma zoals Adurolight tubes, pendelarmaturen, panelen, schijnwerpers en lijnverlichting. LED verlichtingsproducten voor binnen als buiten en voor zowel de zakelijke- als voor de particuliere markt.

We werken nauw samen met onze producent in China. Dit betekent dat er snel en adequaat ingespeeld kan worden op specifieke vragen en behoeften van de lokale markt. Dat maakt ons flexibel en betrokken en biedt meerwaarde voor de klant.

Adurolight maakt gebruik vancookies