Adurolight noodverlichting

Led nood- en vluchtwegverlichting

Bij een calamiteit wil je onder alle omstandigheden zo veilig en snel mogelijk het pand verlaten. Goed werkende nood- en vluchtwegverlichting is essentieel en verplicht voor veel gebouwen. In kantoorpanden bevinden zich verschillende vlucht- en noodverlichtingspunten. Eenvoudig te plaatsen en te onderhouden armaturen maken het werk voor de onderhoudsdienst makkelijker. Dat scheelt kosten, zeker als de armaturen ook duurzaam zijn.

Een universeel systeem

Het universele systeem van Adurolight gebruik je voor zowel noodverlichting als vluchtwegaanduiding. Hetzelfde armatuur is te gebruiken voor beide functies. Het armatuur is overal toepasbaar en te monteren op zowel wand als plafond en in te bouwen in systeemplafonds. Wel zo efficiënt. Door de toepassing van inventieve technieken heeft het armatuur een uitstekende egale lichtverdeling en helderheid. Dat is wel zo prettig en veilig.

Noodverlichting - Universeel

Is noodverplichting verplicht?

Het ‘Energieakkoord voor duurzame groei’ verplicht veel bedrijven en instellingen om energiebesparende maatregelen te nemen. Het wordt nog wel eens vergeten, maar het is ook verplicht om conventionele noodverlichting te vervangen en een duurzaam alternatief te plaatsen. Ook voor bedrijven waarvoor de verplichting niet geldt is duurzame led nood- en vluchtwegverlichting een goede keuze, want het voldoet ook aan alle wettelijke eisen voor noodverlichting. Ons armatuur heeft een gunstige prijsstelling en een energieverbruik van slechts 3 Watt. Zo verdien jij je investering al binnen een jaar terug!

Installatie en aanleggen van noodverlichting

Ons vlucht- en noodverlichtingssysteem is ontworpen in samenwerking met installateurs. Zij weten als geen ander aan welke eisen vlucht- en noodverlichting moet voldoen. Installatiegemak is voor hen erg belangrijk. Ons armatuur is dan ook eenvoudig te installeren en biedt goed doordachte functionaliteiten. Zo is de testknop makkelijk bereikbaar, ook als het armatuur is ingebouwd in een systeemplafond. Om te testen is het niet nodig om plafondplaten te verwijderen. De nikkel-cadmium batterij met een extra lange levensduur is eenvoudig te vervangen. Het is prettig werken met één armatuur die op de wand en het plafond kan worden geplaatst!

Met een sterkte focus op innovatie, toewijding en perfectie ontwikkelen en produceren wij de beste lichtoplossingen. Meer informatie of advies over onze noodverlichting? Neem dan contact met ons op via één van onderstaande mogelijkheden of bezoek een verkooppunt.

Vraag onze specialisten

Heeft u vragen over artikelen of diensten of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Adurolight altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Telefoon

Bel 0523 68 75 55 voor ondersteuning. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

E-mail

Stuur een bericht naar info@adurolight.eu. We nemen snel contact met u op

Adurolight maakt gebruik vancookies