Adurolight HCL

Human Centric Lighting

Verhoogde concentratie en juiste energie met Human Centric Lighting

Natuurlijk daglicht zorgt ervoor dat we ons energiek en fit voelen. Gedurende de dag brengen we veel tijd binnen door in kantoortuinen, in de klas, in productiehallen of magazijnen. Hierdoor krijgen we onvoldoende daglicht tot ons. Human Centric Lighting (HCL) is een dynamische verlichtingsoplossing waarmee een natuurlijk verloop van het daglicht binnen wordt gesimuleerd en zelfs te beïnvloeden is. Daarmee heeft HCL grote positieve effecten op onze concentratie, motivatie, productiviteit en algehele gezondheid.

Wat zijn de voordelen van HCL?

  • Verbetert motivatie, welzijn en productiviteit 
  • Beïnvloeding stemmingen en activiteitenniveaus  
  • Ondersteuning biologisch ritme 
  • Maakt alert, attent en efficiënt wanneer nodig 
  • Helpt om te ontspannen en te herstellen 
  • Voorkomt slaapstoornissen 
  • Lagere energiekosten

Voor wie is HCL interessant?

HCL is overal toepasbaar. Het is met name geschikt op plekken waar mensen lang binnen verblijven. Denk aan kantoortuinen, klaslokalen, productiehallen, maar ook in winkels en verzorgingshuizen is HCL toepasbaar. Blije kinderen, geconcentreerde medewerkers, gezonde ouderen. Op veel plekken kan HCL ons welzijn positief ondersteunen.

Welke producten zijn er?

HCL is verkrijgbaar in de vorm van downlights en led panelen. Downlights zijn compact en makkelijk te plaatsen in plafonds. Led panelen worden veel gebruikt in systeemplafonds. Ideaal voor in vergader- en kantoorruimtes of klaslokalen.

Met een sterkte focus op innovatie, toewijding en perfectie ontwikkelen en produceren wij de beste lichtoplossingen. Meer informatie of advies over Human Centric Lighting? Neem dan contact met ons op via één van onderstaande mogelijkheden of bezoek een verkooppunt.

Vraag onze specialisten

Heeft u vragen over artikelen of diensten of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Adurolight altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Telefoon

Bel 0523 68 75 55 voor ondersteuning. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

E-mail

Stuur een bericht naar info@adurolight.eu. We nemen snel contact met u op

Adurolight maakt gebruik vancookies