Adurolight zorgverlichting

Verlichting voor zorginstellingen

Op zoek naar biodynamische verlichting voor in een ziekenhuis of zorginstelling? Met Adurolight bespaart u op energie en onderhoudskosten, verhoogt u de productiviteit en welzijn van mensen én creëert u een veilige plek om te werken.

Led verlichting voor de zorg

De prestaties van ziekenhuispersoneel, zoals artsen en verplegers, wordt beïnvloed door het licht waar ze de hele dag werkzaam in zijn. Met de juiste kleur en kracht van licht in de ruimte waar gewerkt wordt is de concentratie te verbeteren. Daarnaast is goed licht ook zeer belangrijk voor het herstelproces van patiënten. Binnenverlichting van Adurolight combineert de voordelen van led lichtbronnen, zoals hoge energie-efficiënte en grote lichtopbrengst, met modern design en praktische montage van de armatuur. U kunt o.a. kiezen uit panelen, downlights en het biodynamische Human Centric Lighting (HCL). HCL heeft zeer positieve effecten op onze concentratie, motivatie, productiviteit en algehele gezondheid en is overal toepasbaar. Met HCL wordt een natuurlijk verloop van het daglicht binnen nagebootst en kunt u dit zelfs beïnvloeden.


Zorgverlichting

De juiste led verlichting voor de zorgsector

Hoe zorgt u voor de juiste led verlichting in uw zorginstelling? Hoe helder moet het licht zijn? Moet het licht de hele dag aanstaan? Hoe maakt u het energiezuiniger? Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een lichtplan. Neem contact met ons op via één van onderstaande mogelijkheden, bezoek een verkooppunt, of maak een afspraak met één van onze accountmanagers.

Meer weten of een afspraak maken?

Eddy van der Land
Eddy van der Land
Accountmanager
Noord- & West-Nederland
Marco Abbing
Marco Abbing
Accountmanager
Midden- & Oost-Nederland
Stephan Hogendoorn
Stephan Hogendoorn
Accountmanager
Zuid-Nederland & België

Ons complete assortiment eens rustig nalezen?

Vraag productbrochure aan
Adurolight maakt gebruik vancookies