Adurolight werkplaatsverlichting

Werkplaatsverlichting

Op zoek naar led verlichting voor uw werkplaats of garage? Met energiezuinige led verlichting van Adurolight bespaart u op energie en onderhoudskosten, verhoogt u de productiviteit en welzijn van mensen én creëert u een veilige plek om te werken.

Geschikte led verlichting

Lichtlijnen zijn geschikt voor werkplaatsen en garages, doordat er snel grote afstanden te overbruggen zijn. Een voordeel is dat er minder schaduwen zijn in de verlichte ruimte, wat de kans op bedrijfsongevallen verkleind. Daarnaast is de lijnverlichting van Adurolight eenvoudig en vooral snel te monteren.


Werkplaatsverlichting

Led verlichting werkplaats of garage

Hoe zorgt u voor de juiste led verlichting in uw werkplaats? Hoe helder moet het licht zijn? Moet het licht de hele dag aanstaan? Hoe maakt u het energiezuiniger? Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een lichtplan. Neem contact met ons op via één van onderstaande mogelijkheden, bezoek een verkooppunt, of maak een afspraak met één van onze accountmanagers.

Meer weten of een afspraak maken?

Eddy van der Land
Eddy van der Land
Accountmanager
Noord- & West-Nederland
Marco Abbing
Marco Abbing
Accountmanager
Midden- & Oost-Nederland
Stephan Hogendoorn
Stephan Hogendoorn
Accountmanager
Zuid-Nederland & België
Citaat Oegema

“We vinden het belangrijk dat onze medewerkers efficiënt, maar vooral veilig kunnen werken. Dit vraagt om de juiste verlichting voor het complete pand.”


Lees hier de case van Oegema Transport

Ons complete assortiment eens rustig nalezen?

Vraag productbrochure aan
Adurolight maakt gebruik vancookies