Adurolight retailverlichting

Verlichting voor retail & showrooms

Op zoek naar energiezuinige led verlichting voor in uw winkel of showroom? Met Adurolight creëert u niet alleen een prettige sfeer, maar bespaart u ook op energie en onderhoudskosten.

Led verlichting voor retail

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het inrichten van een winkel of showroom. Producten in de schijnwerpers zetten of het ene product anders verlichten dan de ander. Met verlichting van Adurolight creëert u de juiste settingen. U kunt o.a. kiezen uit spots en downlights. Downlights hebben veelal een hoge lichtopbrengst en kunnen een ruimte goed en direct verlichten. De led spots verbruiken minder stroom dan de standaard conventionele spots. Zowel de spots als downlights hebben een lange levensduur en lage onderhoudskosten.


Zorgverlichting

De juiste led verlichting voor retail en showrooms

Hoe zorgt u voor de juiste led verlichting in uw winkel of showroom? Hoe helder moet het licht zijn? Moet het licht de hele dag aanstaan? Hoe maakt u het energiezuiniger? Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een lichtplan. Neem contact met ons op via één van onderstaande mogelijkheden, bezoek een verkooppunt, of maak een afspraak met één van onze accountmanagers.

Vraag onze specialisten

Heeft u vragen over artikelen of diensten of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Adurolight altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Telefoon

Bel 0523 68 75 55 voor ondersteuning. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

E-mail

Stuur een bericht naar info@adurolight.eu. We nemen snel contact met u op

Ons complete assortiment eens rustig nalezen?

Vraag productbrochure aan
Adurolight maakt gebruik vancookies