Adurolight retailverlichting

Verlichting voor retail & showrooms

Op zoek naar energiezuinige led verlichting voor in uw winkel of showroom? Met Adurolight creëert u niet alleen een prettige sfeer, maar bespaart u ook op energie en onderhoudskosten.

Led verlichting voor retail

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het inrichten van een winkel of showroom. Producten in de schijnwerpers zetten of het ene product anders verlichten dan de ander. Met verlichting van Adurolight creëert u de juiste settingen. U kunt o.a. kiezen uit spots en downlights. Downlights hebben veelal een hoge lichtopbrengst en kunnen een ruimte goed en direct verlichten. De led spots verbruiken minder stroom dan de standaard conventionele spots. Zowel de spots als downlights hebben een lange levensduur en lage onderhoudskosten.


Zorgverlichting

De juiste led verlichting voor retail en showrooms

Hoe zorgt u voor de juiste led verlichting in uw winkel of showroom? Hoe helder moet het licht zijn? Moet het licht de hele dag aanstaan? Hoe maakt u het energiezuiniger? Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een lichtplan. Neem contact met ons op via één van onderstaande mogelijkheden, bezoek een verkooppunt, of maak een afspraak met één van onze accountmanagers.

Meer weten of een afspraak maken?

Eddy van der Land
Eddy van der Land
Accountmanager
Noord- & West-Nederland
Marco Abbing
Marco Abbing
Accountmanager
Midden- & Oost-Nederland
Stephan Hogendoorn
Stephan Hogendoorn
Accountmanager
Zuid-Nederland & België

Ons complete assortiment eens rustig nalezen?

Vraag productbrochure aan
Adurolight maakt gebruik vancookies