Adurolight verlichting voor openbare ruimte

Verlichting voor openbare ruimte

Op zoek naar led verlichting voor de openbare ruimte? Met Adurolight bespaart u op energie en onderhoudskosten en creëert u een veilige plek in openbare ruimtes.

Openbare ruimte led verlichting

De led verlichting van Adurolight is zeer geschikt voor het verlichten van openbare ruimtes, zoals straten, pleinen en parken. De armaturen zijn efficiënt, duurzaam, hebben een lange levensduur en behoeven nauwelijks onderhoud.


Zorgverlichting

De juiste led verlichting voor de openbare ruimte

Hoe zorgt u voor de juiste led verlichting in een openbare ruimte? Hoe helder moet het licht zijn? Moet het licht de hele dag aanstaan? Hoe maakt u het energiezuiniger? Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een lichtplan. Neem contact met ons op via één van onderstaande mogelijkheden, bezoek een verkooppunt, of maak een afspraak met één van onze accountmanagers.

Vraag onze specialisten

Heeft u vragen over artikelen of diensten of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Adurolight altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Telefoon

Bel 0523 68 75 55 voor ondersteuning. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

E-mail

Stuur een bericht naar info@adurolight.eu. We nemen snel contact met u op

Citaat Zoons

“Omdat het altijd donker is in een parkeergarage, heeft daglichtregeling geen zin. Bewegingssensoren leken mij wél een mogelijkheid, Adurolight was de enige met een goede oplossing.”


Lees hier de case van De Beij Elektra

Ons complete assortiment eens rustig nalezen?

Vraag productbrochure aan

Een overzicht van alle toepassingen?

Bekijk hier
Adurolight maakt gebruik vancookies