Adurolight onderwijsverlichting

Verlichting voor school en onderwijs

Op zoek naar biodynamische verlichting voor in uw school of onderwijsinstelling? Met Adurolight draagt u bij aan de concentratie en effectiviteit van leerlingen en leraren en bespaart u op energie en onderhoudskosten.

Led verlichting op school

De prestaties van leerlingen en leraren wordt beïnvloed door het licht waar ze de hele dag onder zitten. Met de juiste kleur en kracht van licht in het lokaal is de concentratie te verbeteren. Binnenverlichting van Adurolight combineert de voordelen van led lichtbronnen, zoals hoge energie-efficiënte en grote lichtopbrengst, met modern design en praktische montage van de armatuur. U kunt kiezen uit panelen, downlights en Human Centric Lighting (HCL). De biodynamische HCL verlichting heeft zeer positieve effecten op onze concentratie, motivatie, productiviteit en algehele gezondheid en is overal toepasbaar. Met HCL wordt een natuurlijk verloop van het daglicht binnen nagebootst en kunt u dit zelfs beïnvloeden. Een ideale oplossing voor het onderwijs.


Onderwijsverlichting

De juiste led verlichting voor het onderwijs

Hoe zorgt u voor de juiste led verlichting in uw school? Hoe helder moet het licht zijn? Moet het licht de hele dag aanstaan? Hoe maakt u het energiezuiniger? Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een lichtplan. Neem contact met ons op via één van onderstaande mogelijkheden, bezoek een verkooppunt, of maak een afspraak met één van onze accountmanagers.

Vraag onze specialisten

Heeft u vragen over artikelen of diensten of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Adurolight altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Telefoon

Bel 0523 68 75 55 voor ondersteuning. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

E-mail

Stuur een bericht naar info@adurolight.eu. We nemen snel contact met u op

Ons complete assortiment eens rustig nalezen?

Vraag productbrochure aan
Adurolight maakt gebruik vancookies