Adurolight magazijnverlichting

Magazijnverlichting

Op zoek naar energiezuinige led verlichting voor in een magazijn of bedrijfshal? Met Adurolight bespaart u op energie en onderhoudskosten, verhoogt u de productiviteit en welzijn van mensen én creëert u een veilige plek om te werken.

Geschikte led verlichting

Lichtlijnen zijn geschikt voor magazijnen en bedrijfshallen, doordat er snel grote afstanden te overbruggen zijn. Een voordeel is dat er minder schaduwen zijn in de verlichte ruimte, wat de kans op bedrijfsongevallen verkleind. Daarnaast is de lijnverlichting van Adurolight eenvoudig en vooral snel te monteren.


Magazijnverlichting

Led verlichting in magazijnen en bedrijfshallen

Hoe zorgt u voor de juiste led verlichting in uw bedrijfshal? Hoe helder moet het licht zijn? Moet het licht de hele dag aanstaan? Hoe maakt u het energiezuiniger? Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een lichtplan. Neem contact met ons op via één van onderstaande mogelijkheden, bezoek een verkooppunt, of maak een afspraak met één van onze accountmanagers.

Vraag onze specialisten

Heeft u vragen over artikelen of diensten of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Adurolight altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Telefoon

Bel 0523 68 75 55 voor ondersteuning. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

E-mail

Stuur een bericht naar info@adurolight.eu. We nemen snel contact met u op

Citaat Oegema

“We vinden het belangrijk dat onze medewerkers efficiënt, maar vooral veilig kunnen werken. Dit vraagt om de juiste verlichting voor het complete pand.”


Lees hier de case van Oegema Transport

Ons complete assortiment eens rustig nalezen?

Vraag productbrochure aan
Citaat Thebalux

“Belangrijk bij het ontwerp van de nieuwe bedrijfshal was de wens een bijdrage te leveren aan een schonere wereld, energieneutrale productie en CO2 verlaging.”


Lees hier de case van Thebalux
Adurolight maakt gebruik vancookies