Adurolight kantoorverlichting

Kantoorverlichting

Op zoek naar energiezuinige led verlichting voor in een kantoor? Met Adurolight bespaart u op energie en onderhoudskosten, verhoogt u de productiviteit en welzijn van mensen én creëert u een veilige plek om te werken.

Led verlichting kantoor

De productiviteit van uw medewerkers wordt mede bepaald door de lichtervaring op de werkplek. Binnenverlichting van Adurolight combineert de voordelen van led lichtbronnen, zoals hoge energie-efficiënte en grote lichtopbrengst, met modern design en praktische montage van de armatuur. U kunt kiezen uit panelen, downlights en Human Centric Lighting (HCL). HCL heeft zeer positieve effecten op onze concentratie, motivatie, productiviteit en algehele gezondheid en is overal toepasbaar. Met HCL wordt een natuurlijk verloop van het daglicht binnen nagebootst en kunt u dit zelfs beïnvloeden.


Kantoorverlichting

De juiste led verlichting voor uw kantoorgebouw

Hoe zorgt u voor de juiste led verlichting in uw kantoor? Hoe helder moet het licht zijn? Moet het licht de hele dag aanstaan? Hoe maakt u het energiezuiniger? Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een lichtplan. Neem contact met ons op via één van onderstaande mogelijkheden, bezoek een verkooppunt, of maak een afspraak met één van onze accountmanagers.

Vraag onze specialisten

Heeft u vragen over artikelen of diensten of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Adurolight altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Telefoon

Bel 0523 68 75 55 voor ondersteuning. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

E-mail

Stuur een bericht naar info@adurolight.eu. We nemen snel contact met u op

Ons complete assortiment eens rustig nalezen?

Vraag productbrochure aan
Citaat Thebalux

“Belangrijk bij het ontwerp van het nieuwe bedrijfspand was de wens een bijdrage te leveren aan een schonere wereld, energieneutrale productie en CO2 verlaging.”


Lees hier de case van Thebalux
Adurolight maakt gebruik vancookies