Adurolight boerderijverlichting

Stal- en boerderijverlichting

Op zoek naar led verlichting voor in uw stal of op uw boerderij? Met energiezuinige led verlichting van Adurolight bespaart u op energie en onderhoudskosten en verhoogt u de gezondheid, welzijn, (melk)productie en groei van dieren.

Led stalverlichting

Verlichting is net zo belangrijk voor dieren als voor mensen. In veel Nederlandse stallen hangt inmiddels ledverlichting. Maar veelal wordt er in stallen nog gebruik gemaakt van traditionele tl-buizen. De intensiteit van deze tl-verlichting gaat vaak snel achteruit. Daarnaast kunnen er problemen ontstaan met de verlichting, zoals het knipperen van de lampen bij het opstarten in koude situaties. Traditionele tl-verlichting moet dan ook regelmatig vervangen worden doordat de levensduur korter is. Met kwalitatieve led verlichting is dit probleem opgelost. Voor ruimtes lager dan 5 meter zijn tl-buizen een uitstekende oplossing. Bij ruimten hoger dan 5 meter zijn high bay lampen aan te raden.


Boerderijverlichting

De juiste led verlichting voor uw boerderij

Welke led verlichting is geschikt voor stal, schuur of erf? Hoe voorziet u uw stal van led verlichting? Is het beter om uw huidige verlichting te vervangen of compleet te vernieuwen? Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een lichtplan. Neem contact met ons op via één van onderstaande mogelijkheden, bezoek een verkooppunt, of maak een afspraak met één van onze accountmanagers.

Meer weten of een afspraak maken?

Eddy van der Land
Eddy van der Land
Accountmanager
Noord- & West-Nederland
Marco Abbing
Marco Abbing
Accountmanager
Midden- & Oost-Nederland
Stephan Hogendoorn
Stephan Hogendoorn
Accountmanager
Zuid-Nederland & België
Citaat Vinke

“Los van de energiebesparing, hebben wij ook voor ledlampen gekozen omdat je de verlichting dan eventueel overdag gedimd - dat wil zeggen naar behoefte - kan laten branden.”


Lees hier de case van Mts. Vinke-Steenwijk

Ons complete assortiment eens rustig nalezen?

Vraag productbrochure aan
Citaat Koerts

“De TL-lampen in de ligboxen waren toe aan vervanging. De vervangende, energiezuinige led verlichting wordt automatisch geregeld, we hebben er nu dus geen omkijken meer naar.”


Jan Koerts van Melkveebedrijf Mts. Koerts-Stevens
Adurolight maakt gebruik vancookies